Cum să deblochezi pe cineva pe Facebook


Nu ar trebui să-ți fie niciodată rușine să fii greoi cu butonul de blocare de pe Facebook. Blocarea cuiva pe rețelele sociale este o eliberare, un exercițiu de stabilire a limitelor și o modalitate frumoasă de a organiza o experiență online pozitivă. De asemenea, trimite un mesaj cu care nu trebuie să fii bătut. Desigur, totuși, se poate face într-o potrivire neplăcută atunci când nu vrei cu adevărat. Dacă regreti că ai blocat pe cineva pe Facebook, o poți anula, dar nu este foarte intuitiv.

Ce face o blocare Facebook?

Dacă ați fost vreodată blocat pe Facebook, veți observa că nu puteți căuta profilul celeilalte persoane sau nu puteți vedea postările sau comentariile acesteia. Când blochezi pe cineva pe FB, asta îi faci: te faci complet inaccesibil. Ei nu te pot găsi deloc.

Blocarea este partea ușoară. Navigați la profilul lor, apăsați meniul cu trei puncte sub fotografia de copertă din dreapta jos și apăsați butonul de blocare.

Credit: Lindsey Ellefson/Meta

Cum să deblochezi pe cineva pe Facebook

Pentru a debloca persoana, trebuie să lucrați mai mult:

  1. Navigați la propriul profil făcând clic pe fotografia de profil din dreapta sus.

  2. Apăsați „Setări și confidențialitate”, apoi „Setări”.

  3. Căutați în coloana din dreapta „Confidențialitate”, apoi faceți clic pe acesta.

  4. Apăsați „Blocare”.

  5. În secțiunea „Blocați utilizatori”, găsiți „Editați” și faceți clic pe acesta, apoi „Vedeți lista blocată”.

  6. Veți vedea lista tuturor celor pe care i-ați blocat și puteți face clic pe „Deblocați” lângă fostul infractor, apoi faceți clic pe „Confirmați” pentru a continua.

O listă blocată pe Facebook

Credit: Lindsey Ellefson/Meta

Rețineți că, în unele cazuri, „Blocarea” poate apărea imediat ce apăsați pe „Setări”, în funcție de situația în care se încadrează în „Setările cele mai vizitate”.

Ce să ții cont despre deblocarea pe Facebook

Când blocați (sau deblocați pe cineva), acesta nu va primi o notificare despre asta, așa că este posibil să nu știe că a fost vreodată blocat. Din păcate, după ce le deblocați, nu vor fi readaugă automat la lista de prieteni; va trebui să trimiteți o nouă cerere de prietenie dacă doriți ca acestea să fie din nou pe lista dvs. de conexiuni. Dacă nu știau că au fost blocați, acest lucru i-ar putea abate.

Deblocarea unui prieten de pe Facebook

Credit: Lindsey Ellefson/Meta

De asemenea, dacă deblochezi pe cineva, nu îl vei mai putea rebloca timp de două zile, așa că asigură-te că vrei cu adevărat să fie deblocat înainte de a trece cu el. Chiar dacă nu sunt prietenul tău de pe Facebook, ei pot vedea în continuare postările tale publice odată ce sunt deblocate.

Va invit sa cititi si articolele de mai jos pe langa acestea care sunt cele mai recente

Lasa un comentariu