Cum să vă partajați locația în aplicația „Find My” de pe iPhone


Afișarea locației este unul dintre acele lucruri pe care le setați și le uitați, dar poate fi utilă într-o situație dificilă. De exemplu, dacă se întâmplă să vă despărțiți de prieteni sau de familie în timp ce sunteți în călătorie, partajarea locației poate fi utilă pentru a vă găsi unul pe celălalt. De asemenea, s-ar putea să vă bucure să vedeți ce fac cei mai apropiați contacte (nu fiți surprinși când vă cer să vă urmărească.)

Când vă partajați locația pe iPhone, persoanele cărora le partajați vor putea găsi locația dvs. exactă pe o hartă din aplicația Găsește-mi. Este ușor de configurat, atâta timp cât știi unde să cauți.

Cum să activați Partajarea locației în aplicația Găsește-mi

Find My este ghișeul dvs. unic pentru urmărirea prietenilor, dispozitivelor și articolelor. Aceasta include totul, de la iPad, AirPods și AirTags, în plus față de prietenii și membrii familiei cărora le împărtășiți locația.

Pentru a începe partajarea locației în aplicația Găsește-mi, deschideți aplicația. Apoi, atingeți Pe mine în dreapta jos. Ar trebui să vedeți un comutator pentru activare Partajați locația mea.

Dacă este deja activ, comutatorul va fi verde; altfel, va fi gri. Atingând pe Locație vă va oferi câteva opțiuni pentru a da o poreclă locației dvs. actuale, cum ar fi Acasă, Serviciu, școală etc.

Cum să vă partajați locația pe iPhone în aplicația Găsește-mi

Pentru a partaja locația dvs. prietenilor sau familiei, accesați aplicația Găsește-mi. Apoi apăsați pe oameni fila. După aceea, atingeți + pictogramă și atingeți Partajați locația mea în meniul pop-up.

Va apărea un alt meniu care vă permite să introduceți numele cu care doriți să vă împărtășiți locația. După ce ați ales persoana și ați apăsat pe Trimite, vi se va oferi opțiunea de a alege pentru cât timp să vă partajați locația. Puteți partaja locația dvs. timp de o oră, până la sfârșitul zilei, sau pe termen nelimitat. Acesta din urmă este ceea ce majoritatea oamenilor aleg atunci când vor să fie „prieteni” pe Find My, în timp ce primii doi funcționează bine pentru a-ți partaja temporar locația unui contact. În acest fel, nu veți uita accidental să vă deconectați de la partajare.

Sfat profesionist: puteți partaja locația dvs. cu cineva din Messages. Doar atingeți numele lor în partea de sus a ecranului, apăsați Partajați locația mea, apoi alegeți durata dorită. Puteți face același lucru și de pe cardul unei persoane de contact din Contacte. Apple îi place să ofere mai multe moduri de a face același lucru.

Cum să nu mai partajați locația dvs. pe iPhone în aplicația Găsește-mi

Uneori vrei să încetezi să mai partajezi oamenilor dintr-un motiv sau altul. Pentru a nu mai permite accesul la locația dvs., reveniți la Găsește-l pe al meu aplicația. Atingeți pe fila Persoane și alege persoana căreia îi arăți locația. De aici, alege Nu mai permiteți accesul la locația meași nu va trebui să vă faceți griji că ei vă vor urmări în continuare.

Va invit sa cititi si articolele de mai jos pe langa acestea care sunt cele mai recente

Lasa un comentariu