Facebook Messenger vă permite în sfârșit să editați mesajele și să dezactivați chitanțele de citire


Meta adaugă noi funcții la Facebook Messenger – și nu contează că sunt probabil ani prea târziu. Serviciul a implementat recent criptarea end-to-end ca implicită pentru chat-urile unu-la-unu și, cu aceeași actualizare, există in cele din urma o opțiune pentru a dezactiva chitanțele de citire. (Nu mai va trebui să activați modul Avion de fiecare dată când doriți să aruncați o privire la un mesaj.) În plus, puteți edita și mesajele.

Cum să dezactivezi chitanțele de citire în Facebook Messenger

Să vorbim mai întâi despre cel mare: abilitatea de a dezactiva chitanțele de citire este un câștig uriaș pentru confidențialitatea ta. Acum poți folosi în sfârșit aplicația Messenger pentru a vorbi cu oamenii fără presiunea suplimentară a acestora să știe că le-ai văzut mesajul, ceea ce poate fi un inconvenient sau, în cazul abuzului online, o problemă reală.

Acum puteți dezactiva confirmările de citire pentru chat-urile individuale sau pentru toate persoanele de contact simultan. Aceasta înseamnă că cealaltă persoană nu va ști când ați deschis sau citit mesajul ei. Dezavantajul, când dezactivați funcția din contul dvs., nici nu veți ști când au citit un mesaj pe care l-ați trimis. Cred că cei mai mulți dintre noi putem suporta acest sacrificiu pentru a dezactiva în sfârșit chitanțele de citire.

Pentru a dezactiva confirmările de citire pentru toate persoanele de contact, accesați Setări > Confidențialitate și siguranță > Citiți Chitanțe și stingeți Afișați chitanțele citite. Pentru a dezactiva chitanțele numai pentru o anumită conversație, atingeți numele persoanei de contact din partea de sus a firului, accesați Citiți Chitanțeși dezactivați Afișați chitanțele citite.

Cum să editați mesajele în Facebook Messenger

Messenger a preluat și o pagină direct din aplicația iPhone Messages și WhatsApp; acum puteți edita orice mesaj timp de până la 15 minute după ce l-ați trimis. Sunteți liber să editați mesajul de câte ori doriți în acea fereastră de 15 minute și nu există istoric de editare vizibil, așa că nimeni nu va putea vedea ce ați schimbat.

Acest lucru funcționează atât pe aplicație, cât și pe web. Pentru a edita în aplicație, țineți apăsat mesajul și alegeți Editați | × buton. În versiunea web, faceți clic pe cele trei puncte de lângă mesajul pe care doriți să îl actualizați și alegeți editați.

După ce faceți modificările, mesajul va afișa un „Editat”, dar cealaltă persoană nu va avea cum să vadă ce a spus înainte. Și rețineți că Meta voi păstrați o copie a mesajului pe serverele sale, așa că, dacă cineva folosește acest lucru ca formă de abuz, veți avea în continuare instrumentele pentru a le raporta corect.

Va invit sa cititi si articolele de mai jos pe langa acestea care sunt cele mai recente

Lasa un comentariu